Новороденче се угушило додека спиело со родителите!

Новороденче се угушило додека спиело меѓу родителите. Полицијата во Заечар во моментов врши увид во едно семејство поради смртта на бебето.
Обвинителот ги испитува родителите за околностите на смртта, за да се утврди постои ли некаква кривична одговорност.Полицијата во Заечар во моментов врши увид во едно семејство поради смртта на бебето.
Обвинителот ги испитува родителите за околностите на

Пронајдете не на следниве мрежи: