Обама ја ПОСРАМОТИ својата ќерка!

Loading...

„Работата на таткото е да ја посрамоти ќерката. Јас ја имам таа задача“, рекол претседателот на САД, Барак Обама и запеал…На 4. јули, на Денот на независноста, Обама запеа, но по повод празникот, туку поради друга причина, нему поважна…
Пред 18 години, на истиот датум се родила неговата ќерка Малија!
Запеал на микрофон, пред многубројни припадници на американската влада и војјска, кои во Белата куќа дошле по повод прослава на Денот на независноста.
Погледнете го видеото:На 4. јули, на Денот на независноста, Обама запеа, но по повод празникот, туку поради друга причина, нему поважна…
Пред 18 години, на ист

loading...