Обама со порака: Ким, Кање и нивното богатство, не треба да бидат мерило за успех.

Loading...

Американскиот претседател Барак Обама, неодамна изјави дека риалити ѕвездата Ким Кардашиан и раперот Канје Вест  лошо влијаат на младите луѓе со својот расипнички живот.Американскиот претседател Барак Обама, неодамна изјави дека риалити ѕвездата Ким Кардашиан и раперот Канје Вест  лошо влијаат на младите луѓе со својот расипнички живот.
Обама без влакна на јазикот зборуваше за лошата влијание на славниот пар врз младите.
Прочитајте повеќе на ТЗМ.МКАмериканскиот претседател Барак Обама, неодамна изјави дека риалити ѕвездата Ким Кардашиан и раперот Канје Вест 

loading...
Loading...