Обид за атентат во Љубљана преку писмо со бел прав?!

Градоначалникот на Љубљана, Зоран Јанковиќ на својата службена адреса добил мистериозно писмо во кое имало бел прав. Откако три службенички на градоначалникот на Љубљана дошле во контакт со писмото се ставени во карантин. 
При отворање на писмото, правот се истурил и веднаш била повикана полиција, која зела примероци за анализа и го уништила писмото. 
Зградата на општината ја обезбедуваат полицајци и пожарникари.
Како што објави порталот 24ur.com првичните анализи на правот покажале дека не се работи за експлозив или отров, но се уште не е утврдено што е содржината на правот и дали ова е обид за атентат на градоначалникот на Љубљана. Откако три службенички на градоначалникот на Љубљана дошле во контакт со писмото се ставени во карантин. 
При отворање на писмото, пра

Пронајдете не на следниве мрежи: