Објавено досега невидено видео од убиената Јелена

Loading...

Исплива приватно видео од пејачката на Гранд, Јелена Крсмановиќ Марјановиќ, која беше ѕверски убиена.Погледнете како тренирала, храбра и спретна, ова е уште еден доказ дека имала сила да се бори но убиецот ја совладал.
Погледнете како тренирала, храбра и спретна, ова е уште еден доказ дека имала сила да се бори но убиецот ја совладал.

loading...