Облеана во крв на сопствената венчавка: Ова е епизодата кога ја убиваат Ѓулсерен во серијата „Парампарче“

Loading...

Откако излезе веста дека турската актерка Нургул Јесличај по снимањето на 52. епизода од серијата „Парампарче“ одлучи да ја напушти серијата, поради како што самата таа изјави, злоупотребување од страна на актерот Еркан (Џихан), се сними и епиоздата за која Нургул бараше посебно сценарио каде треба да се „убие“ ликот што го игра.Таа ја донела одлуката затоа што имала големи несогласувања со Еркан поради неговиот конзервативен став кон жените.
Епизодата која актерката ја доби како збогум од серијата ќе ви го скрши срцето.
Ѓулсерен е убиена за време на венчавката со Џихан.Таа ја донела одлуката затоа што имала големи несогласувања со Еркан поради неговиот конзервативен став кон жените.
Епизодата која актеркат

loading...