Очаен татко си ги подарувал своите дечиња на случајни минувачи

Еден очаен татко од Кина се обидел на случајни минувачи да ги подари своите три сина. Причината за ваквиот очаен потег на овој татко е финансиската состојба во која се наоѓа во ова семејство. 
Полицијата го уапсила и ги спасила тројките. Очајниот Ксу Лин, кој веќе има два сина на возраст од пет и шест години, ставил тезга покрај пат во градотДенгфенг, провинција Хенан, каде на поминувачите ги нудел трите деца кои веднаш можеле да ги носат дома. Децата на возраст од 11 месеци како предмети биле замотани во ќебе и лежеле на земја.
„Ги сакам своите синови, но или тие ќе одат или цело семејство ќе пропадне“, рече таткото.
Поминувачите повикале полиција, очајниот татко е уапсен, а малите деца ги преземале надлежните служби.Причината за ваквиот очаен потег на овој татко е финансиската состојба во која се наоѓа во ова семејство. 
Полицијата го уапсила и ги

Пронајдете не на следниве мрежи: