Очајнички повик за помош: Тетоважа која го потресе светот!

Loading...

Луѓето кои страдаат од депресија секојдневно се борат со болеста на модерното доба и некогаш на скриени начини се обидуваат да им го дадат до знаење на сите околу себе она што не можат јасно и гласно да го изговорат- дека им е потребно некој да ги спаси.Бека Мајлс така ја истетовирала левата бутина и кој и да ја гледа од неа може да прочита: „Добро сум“, додека од аголот на сопственичката на тетоважата таа вреска: „Спаси ме“.
Девојката која има 21 година напишала на Фејсбук дека тетоважата е на вистинско место и признала дека и самата се бори со депресија, па ги замолила родителите да „не ја убиваат поради овој траен потпис на телото“.
„Секогаш ме потсетува дека некои луѓе само изгледаат како да се добро, а всушност не се“, напишала Бека.
Фотографијата станала многу популарна на социјалните мрежи и лајкувана е од 330.000 луѓе и споделена е повеќе од 280.000 пати.
„Ве молам продолжете да ја споделувате. Ова е единствен начин да го поместиме аголот на посматрање на луѓето кои не знаат како им е на оние кои страдаат од депресија“, напишала.Бека Мајлс така ја истетовирала левата бутина и кој и да ја гледа од неа може да прочита: „Добро сум“, додека од аголот на сопственичка

loading...
Loading...