Очувот му ја отсекол раката на детето и ја зготвил

Поради кавга со мајката настрадало детето.Очувот со месарски нож му ја отсекол десната рака на 10-годишното момче затоа што се скарал со неговата мајка.
Имено Кинезот Чемг Сум започнал да се забавува со Хио Шен.Планирале да купат заеднички стан.Таа наводно била бремена, а за стан планирала да побара пари од нејзиното семејство.
Но, работите не се одвивале како што очекуваат. Таа била да ги посети нејзините родители и тие преку телефон се скарале.
Тогаш мажот го нападнал момчето му ја отсекол и ја ставил во лонец. Тоа го направил за докотрите подоцна да не моат да ја спасат.
Повикал полиција и признал што направил.
Момчето веднаш е пренесено во болница.
-Секогаш мислев дека тој може да ми биде добар татко. Го сакав. Сега се е уништено, не знам зошто го направи тоа.-изјавило момчето.Очувот со месарски нож му ја отсекол десната рака на 10-годишното момче затоа што се скарал со неговата мајка.
Имено Кинезот Чемг Сум започ

Пронајдете не на следниве мрежи: