Од какви мажи треба да бегате!

Loading...

Од некои машки треба да се пазите и да бегате затоа што врската со нив ќе ви биде само една голема грешка, и не дозволувајте да ги преминува сите граници на толеранција…- Од искомплексирани и необразовани
– Премногу сериозни (да незнае ниту една шала на своја сметка да направи)
–  Фалбаџии од голем калибар 
– Неодговорни – особина што најлошо се одразува на вас
– Нарциси
– Од машки кои се прават најгласни и најпаметни во друштво
– Машки кои немаат респект за мислењето на партнерката и нејзините желби
– Машки кои бегаат од одговорност- Од искомплексирани и необразовани
– Премногу сериозни (да незнае ниту една шала на своја сметка да направи)
–  Фал

loading...
Loading...