Од кого Даниел Кајмакоски побара прошка?

Loading...

Даниел најпрво побара да му простат неговите родители, а потоа и сите пријатели, фанови и поддржувачи. Кајмакоски како православен христијанин, на денешниот голем празник побара прошка од неговите родители за сите потешкотии кои им ги задал во изминативе години. Се извини и на целата негова публика, во случај да ги разочарал на било кој начин со своите постапки. 

Нашиот претставник на X фактор не изостави да напомене дека срцето кое го носиме во себе е доволно големо да ги собере сите кои неизмерно го сакаат и почитуваат!Кајмакоски како православен христијанин, на денешниот голем празник побара прошка од неговите родители за сите потешкотии кои им ги задал во измина

loading...
Loading...