Од мака си ОТСЕКОЛ дел од пенисот: По трет пат му се случило да…

Loading...

Човек од јужна Кина кој има 2 ќерки, се изнервирал што жена му по трет пат родила женско дете, па се опијанил од мака и си го отсекол пенисот три сантиметри.Неговите најблиски итно го однеле во болница, а во кеса го земале и делот од пенисот што тој го отсекол.
Човекот викал дека не сака да му се сошие исечениот дел. Но, по операцијата која траела четири часа, отсечениот дел бил зашиен. Докторот кој работел ноќна смена, рекол дека човекот повторно ќе може да има секс по 6 до 12 месеци.
Во некои делови од Кина повеќе се ценат машките деца, бидејќи според нивната традиција тие остануваат да се грижат за родителите, додека пак ќерките се мажат и заминуваат да се грижат за родителите на нивниот сопруг.Неговите најблиски итно го однеле во болница, а во кеса го земале и делот од пенисот што тој го отсекол.
Човекот викал дека не сака да му с

loading...
Loading...