Од машки аспект: Кој се најголемите грешки кои ги прават жените

Loading...

Некогаш несвесно ја уништуваме врската. Мажите, ги  забележуваат нашите грешки, а еве кој од нив се најчести:
Не ги поднесуваме другите жени
Споменувањето на друга жена секогаш предизвикува љубомора, а проблемот настанува кога полудуваме затоа што нашето момче зборува за друга жена. Жените кои не дозволуваат момчето да погледне друга жена постигнуваат само краткорочни резултати.
Се запуштаме
Прво престануваме да се подготвуваме како на почетокот на врската, што е сосема нормално, но потоа тоа ги преминува сите граници.Жените кои се запуштаат дозволуваат мажот да им побегне.  Неколку колограми плус на никого не му сметаат но кога жената заборава на депилацијата и хигиената е страшно.
Пасивно агресивни сме
Ако мажот сака нешто го кажува тоа. Додека жените се препуштаат на пасивната агресија. Зборуваме дека не ни е ништо, а очекуваме тој да знае што ни е. Не мора секогаш тој да погодува.
Приговараме
Ни еден маж не е совршен, но има такви што се трудат. Жените кои постојано приговараат за се што нивното момче ќе направи се многу напорни, па тоа мажите ги брка на друга страна.Некогаш несвесно ја уништуваме врската. Мажите, ги  забележуваат нашите грешки, а еве кој од нив се најчести:

loading...