Од затворот барале Владица да биде сместен во нивната ќелија: Донесете го тука ние ќе му посакаме „добредојде“

Loading...

Осомничениот Владица Рајковиќ кој ја силуваше и свирепо ја уби 3-годишната Ангела е пренесен во затвор и се наоѓа во самица.Во затворот безбедноста е подигната на највисоко ниво, бидејќи минатата вечер таму имало голема побуна на затворениците, кога се дознало дека пристигнува Владица.

Како што пренесува Информер, затворениците се заканувале за тоа што се го очекува, па поради тоа морале да го сместат во самица и постојано е надгледуван од стражарите.
-Сите почнаа да викаат. Некои од нив дури и барале Владица да биде сместен во неговата ќелија за тие лично да му приредат „добредојде“. Лудуваа, викаа дека ќе го силуваат. Ситуацијата беше навистина многу напната, а мерките за безбедност се на највисоко ниво, вели извор од затворот за Информер.
Владица е мирен, редовно јаде и се придржува на „куќниот ред“ во затворот.
Инаку, Ангела (3) беше киднапирана од прославата на која бил и Владица, потоа ја однел во блиската шума, ја силувал и ја убил со тупаници и камења.
Во затворот безбедноста е подигната на највисоко ниво, бидејќи минатата вечер таму имало голема побуна на затворениците, кога се дознало дека прист

loading...