Одберете дрво и ДОЗНАЈТЕ нешто за себе!

Loading...

Погледнете ја сликата и без многу размислување одберете го дрвото кое ви е најпривлечно.Доколку го одбравте посакуваното дрво, дознајте што открива тоа за вас во продолжение:
1. Ова дрво го бираат луѓе кои моментално не се задоволни со својот живот. „Постои среќа некаде таму, но јас сум далеку од неа. Морам да дојдам до среќата“ – е мотото кое нив ги води во животот. Храброста, љубопитноста и интересот за нови нешта се трите главни особини на луѓето кои го одбраа ова дрво.
2. Ова дрво го бираат луѓето кои се трпеливи и имаат цел по која одат. Не сакаат да импровизираат, големи работници се и професионално извршуваат сѐ што ќе почнат. Сигурни се дека животот е добар кога сѐ оди по план. Работат според логиката и не сакаат изненадувања.

3. Ова дрво го бираат лицата кои се креативни. Инспиративни се, работат по свое, секогаш се инспиративни, оригинални, лесно можете да ги извадите од такт, но имаа добра душа. Расположението лесно им се менува.
4. И зиме и лето се исти. Имаат идеи и ставови, не отстапуваат од своето, знаат како да го постигнат тоа што го сакаат и се борат до крај. Јаки личности се и не ги сакате за противници.
5. Овие лица имаат емпатија кон секого, многу се чувствителни, се ставаат во туѓата кожа и секогаш ги ставаат другите пред себе. Не сакаат да навлегуваат во конфликти, но кога многу ќе им згрешите пазете се!Доколку го одбравте посакуваното дрво, дознајте што открива тоа за вас во продолжение:
1. Ова дрво го бираат луѓе кои моментално не се задо

loading...
Loading...