Оддадена почит на трагично загинатите пилоти на МВР

Loading...

Делегација на Министерството за внатрешни работи, заедно со семејствата на трагично загинатите пилоти Драги Мицев, Иљо Лопатички, Марјан Трајковиќ и Тоде Орешков, денеска во 9 часот одадоа почит на спомен обележјето во Аеродромската база, „Брест“ во Петровец.Хеликоптерската несреќа се случи на 10 јули 2014 година кај Струмица.Хеликоптерската несреќа се случи на 10 јули 2014 година кај Струмица.

loading...