Одлепила по младо мевце: Весна Змијанац фатила 27- годишно момче!

Популарната пејачка Весна Змијанац пронашла нова љубов-и  тоа двојно помлада. Имено, пејачката е во  врска со  реперот Немања  MCN  со кого учествувала во  реалити шоуто „Фарма“.Весна се појавила  во  спот на Немања, додека тој  ѝ правел друштво на пејачката на концерт во Бугарија.
Немања ја придружувал Весна  и  се појавил на неодамна одржан настап во Белград, а присутните не можеле да го  тргнат погледот од нив додека се дружеле.

Иако многумина се во шок поради оваа врска, колешката на Весна, Зорица Марковиќ не гледа ништо лошо  во оваа врска.
„Што има лошо  во  тоа што  Весна е со  Немања? Секоја чест! Што има лошо во тоа што  луѓето  се сакаат? А тие предрасуди  дали  иде некој  со  некого, тоа се глупости. Луѓето се пронаоѓаат, и  тоа е тоа“, изјавила Зорица.Весна се појавила  во  спот на Немања, додека тој  ѝ правел друштво на пејачката на концерт во Бугарија.
Немања ја придружув

Пронајдете не на следниве мрежи: