“Одлично се снајдов во новата задача” – водителка води програма во топлес издание

Loading...

Манакенката Кајли Морган поради нејзините изразени облини најмногу позирала за календари и магазини наменети за машката публика. Следниот предизвик бил да влезе во водителските води па тоа го направила на специфичен начин со кој дефинитивно привлекла внимание. Таа ја извршува својата работа во топлес издание.Откако била ангажирана да се фотографира за разни магазини, дваесетгодишната американка Кајли Морган, добила улога на репотерка. Нејзината задача била да застане на една од улиците на Флорида и на случајни минувачи да им направи кратка анкета. 
Концептот на емисијата “Naked News” бара од водителките да се појават во топлес издание или само долна облека, а Кајли очигледно немала проблем со оваа задача.
“Се чувствувам добро во својата кожа. За да го добијам ова тело работев напорно па сакам да им го покажувам на сите”, вели Кајли за Daily Star.
Па така убавата бринета го зела микрофонот во рака и започнала со работа.
 
Откако била ангажирана да се фотографира за разни магазини, дваесетгодишната американка Кајли Морган, добила улога на репотерка. Нејзината задача б

loading...