Oдложена седницата за убиството кај Смилковско езеро

Поради отсуство на еден од бранителите на обвинетите за петкратното убиство кај Смилковското езеро денешната јавна седница на Врховниот суд на која требаше да се разгледуваат жалбите на доживотните казни затвор беше одложена.– Јавната седница по предметот оформен по жалба против пресуда донесена од Апелацискиот суд Скопје, а во врска со убиството кај Смилковско Езеро, се одложи поради непостоење процесни претпоставки за одржување на јавната седница, поради неприсуство на еден од бранителите на обвинетите, се наведува во соопштението од Врховниот суд на РМ.
Јавната седница по овој предмет е закажана за 9 јуни во 11 часот.– Јавната седница по предметот оформен по жалба против пресуда донесена од Апелацискиот суд Скопје, а во врска со убиството кај Смилковско Ез

Пронајдете не на следниве мрежи: