Одлучила да го напушти факултетот и да стане стриптизета, а мајка ѝ веднаш ѝ купила „униформа“

Дали некогаш  ви  дошло  да кренете раце  и од работата и  од училиштето и на родителите  да им кажете дека  ви  е доста и  дека ќе станете стриптизета? Не? Не ни очекувавме.Но и  да сте го стореле тоа, родителите најверојатно би  се обиделе да ве одвратат од намерата.
Мајката на Аише Сесион  отишла чекор понапред  и   сериозно ја сфатила одлуката на ќерката  кариерата да продолжи  да ја гради   играјќи на шипка- и се одлучила  на неверојатен чекор.
Аише поради проблемите  на факултет  ѝ соопштила на својата мајка  дека ќе се откаже од студиите и  попатно навела дека  ќе стане стриптизета.
Но наместо  да ја одврати,  мајка ѝ ја охрабрила на неверојатен начин.

Аише  ја твитнала фотката  од писмото и  подарокот  кој  го  добила од мајка ѝ.
„Мислам дека ова ќе биде совршен почетнички аутфит за почеток на успешна кариера“, напишала мајка ѝ на Аише  и  додала смајли.
Познаниците сигурно  ќе ѝ честитаат  на мајката на изборот, иако на Аише сигурно не ѝ било пријатно  поради подарокот.
 Во  едно успеала- веројатно мислата за стриптиз  ѝ ја исфрлила од глава. Но и  да сте го стореле тоа, родителите најверојатно би  се обиделе да ве одвратат од намерата.
Мајката на Аише Сесион  отиш

Пронајдете не на следниве мрежи: