Одлука која ги шокираше сите: Детенце ја силувало својата сестра откако гледало филмови за возрасни

Loading...

Пред неколку месеци актуелен беше случајот за 12 годишното момче кое ја силувало својата сестричка откако гледло филмови за возрасни!Момчето во полиција раскажали дека гледало порно филмови и сакало да проба и да види што е тоа, а ја одбрал својата сестра затоа што е мала и нема да памети ништо. Звучи неверојатно но момчето е ослободено и вратено во семејството. Така одлучул судот за малолетници во Велика Британија.
И покрај тоа што го признал силувањето, сепак е вратен во семејството. 

 
 
Судијата рекол дека не сака да го растури семејството, а ја зел во предвид и изјавата на девојчето кое кажало дека го сака својот брат и сака да се врати дома за да си играат заедно. 
Младото момче рекло дека се кае за постапката и нема да ја повтори. 
Судијата смета дека мала е веројатноста детето некогаш да го повтори делото и не сака да го раздели семејството.Момчето во полиција раскажали дека гледало порно филмови и сакало да проба и да види што е тоа, а ја одбрал својата сестра затоа што е мала и нема

loading...
Loading...