Одморот им се претворил во пекол! Семејство залутало во сиромашен кварт- криминалци ја изрешетале мајката пред децата

Loading...

Мајка од Велика Британија е изрешеана пред очите на своите деца и сопругот додека биле во Бразил. Тие тргнале по потрага на вода по улица на која живеат криминалци.Група криминалци се доближиле до автомобилот и ги натерале да излезат од автомобилот, па пукале во нив.
Мајката била итно операрирана и состојбата ѝ е стабилна. Полицијата трага по напаѓачите.
Група криминалци се доближиле до автомобилот и ги натерале да излезат од автомобилот, па пукале во нив.
Мајката била итно операрирана и сос

loading...