Одвратно: Излегол од затвор, си го силувал кучето, па тргнал да ја убие девојка си

Овој 68 годишник од Баранјац, Хрватска е уште еден доказ дека границата на човечката суровост од ден на ден се повеќе се поместува.Тој излегол од затвор на 6ти Март, но два дена подоцна повторно бил приведен.
Само ден по неговото пуштање на слобода, ѕверот го силувал своето куче. Нарендиот ден тој се упатил кон куќата на неговата невенчана сопруга, викајќи на цел глас дека ќе ја убие, дека ќе и фрли бомба во куќата па макар и да одлежи уште 20 години затвор за тоа.

 
За среќа, мештаните навреме го забележале и го пријавиле во полиција, по што веднаш бил приведен.
Овој дивјак веќе и е познат на полицијата поради огромниот број пријави за семејно насилство и разбојништва, на кои сега се додава и обвинувања за закани по живот на други лица и злоставување на животни.Тој излегол од затвор на 6ти Март, но два дена подоцна повторно бил приведен.
Само ден по неговото пуштање на слобода, ѕверот го силувал св

Пронајдете не на следниве мрежи: