Официјално развод: Во судницата Ана Николиќ бараше 500 евра алиментација

Loading...

Вчера и официјално Ана Николиќ и Раста дефинитивно се разведоа без кавги и навреди, а тие брзо се договорија и околу алиментацијата за нивната ќерка Тара.Пејачката и раперот го потпишаа разводот, а Раста како алиментација за својата ќерка ќе плаќа дури 2 илјади евра месечно.
-Кога сфатија дека заедничкиот живот е невозможен, почнаа да размислуваат околу ќерката и нејзината иднина. Таа има само три ипол месеци и потребни и се и мајка и татко, а бидејќи веќе нема да бидат заедно, важно е тие да комуницираат како детето би немало последици. Местото на бебето и е до нејзината мајка, па така тој не ни побарал старателство врз своето дете, а детето може да го види кога и да посака, раскажува парот близок до некогашниот пар за српските медиуми.
Српските медиуми пишуваат и дека адвокатот не видел поубав развод од нивниот бидејќи тие се разделиле на најкоректен начин.
-Точно е дека вчера тие се разведоа, а во мојата долгогодишна кариера јас одамна немам видено ваков убав развод. Се разведоа поради карактерно несогласување, а веднаш се сложија на тоа се со цел нивното дете да нема последици. Ана Барала 500 евра, но Раста инсистирал таа сума да биде поголема и да изнесува 2000 евра, без да го делат имотот. Детето ќе живее со својата мајка, но таткото ќе може да го види во текот на целиот ден или да го земе со претходен заеднички договор, вели адвокатот.Пејачката и раперот го потпишаа разводот, а Раста како алиментација за својата ќерка ќе плаќа дури 2 илјади евра месечно.
-Кога сфатија дек

loading...