Оглас кој го згрози Балканот: За секс со магаре нудам 600 евра

Loading...

Бизарен оглас!Во Србија на страницата oglasi-mali.com се појави оглас во кој се бараат актери кои треба да имаат секс со животни! За оваа приказна се заинтересираа сите српски медиуми, кои се обидоа да стапат во контакт со извесен Дејан, кој го објавил овој бизарен оглас.
– Засега ќе ви испратам фотографии и видео-клип. Тоа ми бара продуцентот (брачен пар од Холандија), вели Дејан во телефонски разговор и додава дека актерите треба да имаат секс со магаре.

 
До сега тој работел со магаре, коњ и овци, кои како што вели се добро дресирани за работата. За оваа работа Дејан нуди од 200 до 600 евра.
Здруженијата за животни се запрепастени и згрозени од овој оглас. Според нив делтоо се изедначува со педофилија и треба најстрого да биде казнето.Во Србија на страницата oglasi-mali.com се појави оглас во кој се бараат актери кои треба да имаат секс со животни! За оваа приказна се заинтересир

loading...
Loading...