ОГЛАС: Продавам маж, гаранција 7 дена!

Зачуван, убав, згоден, нема маани и оштетувања. Го сакам најмногу на цел свет, но го продавам поради финансиската ситуација – стои во описот на артиклот.Понуди доаѓаат од сите страни!
Една Сомборка објавила на српски сајт за аукции шеговит оглас во кој го продава својот маж. Имено, на лицитацијата се наоѓа 33-годишен маж. Моментално за него „нудат“ 16.000 динари (160 евра), а аукцијата трае шест дена. Цената за нејзиниот маж расте многу брзо.
Освен огласот за продажба, стои и следното:
„Љубов моја, те сакам најмногу на цел свет, па нека ми го избришат профилот ако сакаат, но битно го направив тоа што го сакав“, напиша жената во текстот од огласот.
Таа додале дека тој не пие и не пуши, дека знае да ги поправа домашните апарати, но дека не е вешт во цепењето дрва.
„Совршен е за гледање филмови. Дали го бива за гладијатор, врска немам. Имате 7 дена работна гаранција, па ако не ви се допаднат или ако ги нема бараните вештини, вратете го“, напишала за својот сопруг.
Според нејзините зборови, нејзиниот сопруг знае за оваа шега и нема ништо против.Понуди доаѓаат од сите страни!
Една Сомборка објавила на српски сајт за аукции шеговит оглас во кој го продава својот маж. Имено, на лицита

Пронајдете не на следниве мрежи: