Огласувач каков што немате сретнато досега – КАКО БЕ ВАКА?

Како бе вака?Значи можно ли е?
Сме виделе секакви огласи и огласувачи, но овој го достигна врвот. :DЗначи можно ли е?
Сме виделе секакви огласи и огласувачи, но овој го достигна врвот. 😀

Пронајдете не на следниве мрежи: