Охридското езеро замрзна

Loading...

Ниските температури придонесоа да се заледат и краевите од водата на Охридското езеро. Како изгледа Охрид деновиве погледнете од фотoграфиите на еМагазин.
Утрово во Охрди беа измерени минус 15 степени.Утрово во Охрди беа измерени минус 15 степени.

loading...