Околу 40 змии шетале во хотелска соба во Канада

Loading...

Во Брантфорд во Онтарио, во хотелска соба се пронајдени оклу 40 питони, соопшти канадската полиција. Според информациите на полицијата, овие змии припаѓаат на двојка која била исфрлена од својата куќа и која со питоните се сместила во хотел. 
Питоните се долги од 30 сантиметри до 1.4 метри и тие во моментов се наоѓаат на новинарски преглед, бидејќи биле во лоша здравтвена состојба. 
Пред повеќе од една недела, питон кој побегна од терариум задави две канадски момчиња на спиење, а причината за нападот на питонот врз овие дечиња може да ја прочитате на следниот линк. Според информациите на полицијата, овие змии припаѓаат на двојка која била исфрлена од својата куќа и која со питоните се сместила во хотел. 

loading...
Loading...