Олимпиец му покажува среден прст на таткото пред секој настап: Причината е ГЕНИЈАЛНА!

Loading...

Санто Кондорели (26) е канадски пливач и олимпиец кој ја претставува својата држава во Рио. Овој олимпиец има ритуал кој е поинаков од сите други.Пред влегување во базен, тој се врти кон камерата и го покажува средниот прст. Тој прст е упатен кон татко му.
Кога бил мал, секогаш многу се плашел на стартот. Тремата го парализирала и татко му се сетил како тоа да го надмине.
„Му реков доста! Секој пат кога ќе дојдеш на старт, опушти се. Не размислувај за натпреварот. Тој ме праша како да го стори тоа. Му реков дека треба да покаже дека не му е грижа. На еден натпревар, тој ме виде на трибините и ми го покажа средниот прст. И сега тоа го прави до ден-денес“ – вели татко му Џозеф.Пред влегување во базен, тој се врти кон камерата и го покажува средниот прст. Тој прст е упатен кон татко му.
Кога бил мал, секогаш многу

loading...