ООН конечно призна: Го запрашуваме воздухот и го контролираме времето

Loading...

Пред два дена се одржа седница на собранието на Организацијата на обединетите нации на која се разговараше за контролата на временските услови, запрашувањето на воздухот и хемиските траги кои ги оставаат авионите.Од ООН излегоа со став дека тие навистина го спроведуваат ова воздушно запрашување во последниве неколку години, но се правдаа дека тоа било за доброто на земјоделството и земјоделските култури кои трпат последици од глобалното затоплување, нешто за што одредени организации и поединци повторно вперуваат прст во ООН.

 
Се уште не е јасно како тоа светските влади и компании решиле вака да експериментираат над нас луѓето. Тие со години не лажат дека трагите кои авионите ги оставаат во воздухот не се опасни и дека тврдењата дека истите содржат хемикалии штетни по здравјето на луѓето се само тероии на заговор.
Според резултатите од анализи на дождовница и примероци од почвата е утврдено дека тие содржат големо количество на алуминиум оксид, бариум диброметан, канцерогени додатоци за горива и инсектициди и кафени супстанци со влакнеста структура слична на пајажина.
Од ООН излегоа со став дека тие навистина го спроведуваат ова воздушно запрашување во последниве неколку години, но се правдаа дека тоа било за доб

loading...
Loading...