ОПАСНА КОМШИКА: Провалила во станот на нејзиниот комшија, нема да верувате што му направила…

Loading...

26 годишната Шанти Гилман (26) од Сиетл е обвинета поради силување на пет години постариот комшија чије име полицијата не го објавила.Имено, кога човекот се вратил дома од роденденот на својот пријател и си легнал да спие,оваа девојка влегла во неговиот стан.
„Што дошол дома тој веднаш заспал. Се разбудил во 2 наутро и на себе видел 170 см висока и 108 килограми тешка девојка“-стои во полицискиот извештај кој го потпишал детективот Роџер Ишмитс.

И рекол да се тргне од него но таа го игнорирала. Едвај успеал да ја истера од неговиот стан. Потоа отишол во болница да се прегледа како жртва од сексуален напад.
За сега не е познато како оваа жена која веќе има полициско досие успеала да влезе во неговиот стан.  Нејзиниот сосед на опишал како наркоманка.
Шанти е обвинета за силување и напад на жртва која не била во состојба да го прифати сексуалниот однос бидејќи била физички беспомошна.Имено, кога човекот се вратил дома од роденденот на својот пријател и си легнал да спие,оваа девојка влегла во неговиот стан.
„Што до

loading...
Loading...