ОПСЕСИВНО ЉУБОМОРЕН: Сопругот ѝ сторил нешто ужасно на Тања Савиќ!

Loading...

Фолк пејачката Тања Савиќ неодамна  признала дека има  проблеми  во  бракот и  дека со  сопругот  Душан Јованчевиќ често  се расправа, а причината  најверојатно била неговата болна љубомора! За работата  да биде уште полоша, Душан во  својата опсесија отишол чекор понатаму, па со  своите пријатели ја малтретира жената со  СМС пораки и  ја наведува на прељуба.Јованчевиќ на сите начини  се обидува да ја фати Савиќ во  секс афера, па често ѝ подметнува мажи  да ѝ се јавуваат од непознати  броеви за да се фати во стапицата.
Опседнатост
„Душан е опседнат со  Тања, таа за него  е центар  на светот. Многу  е љубоморен и  мисли  дека сите мажи сакаат  да бидат  со  неговата жена! На сите начини  се обидува да докаже како  Тања  му  е неверна и  ѝ праќа пораки од непознати броеви. Но  досега тоа не му  пошло од рака бидејќи  Тања ниту  еднаш не одговорила на било каква провокација, а уште помалку  да се улови“, раскажува извор близок на парот.

Сомнеж
Тој  вели  дека Савиќ дури и  се посомневала дека нејзиниот сопруг ја проверува, но никогаш немала доказ за тоа.
„на Тања ѝ беше чудно што  одеднаш почнала да добива толку пораки од непознати броеви, бидејќи таа не го дава својот број секому. Затоа се посомневала дека Душан нешто мати. Но, не го прашала се надева дека сепак тоа не е тој“, вели  изворот.Јованчевиќ на сите начини  се обидува да ја фати Савиќ во  секс афера, па често ѝ подметнува мажи  да ѝ се јавуваат од непознати&nbs

loading...