Организаторите на X фактор несвесно го објавија победникот?

Loading...

Според објавениот трејлер на Х-фактор на кој се појавуваат сите негови досегашни победници ширум светот, се појавува и Тамара Милановиќ!Дали организаторите на едно од најгледните музички шоуа,несвесно го објавија и победникот на првиот Х-фактор Адриа?
Погледнете го видеото… 

Дали организаторите на едно од најгледните музички шоуа,несвесно го објавија и победникот на првиот Х-фактор Адриа?
Погледнете го видеото..

loading...
Loading...