Оригано против стомачниот вирус!

Loading...

Ако имате грчеви во стомакот, мачнини,  дијареа и покачена температура, посегнете по зачинот кој сигурно го имате во кујната – оригано!Ориганото покрај добриот вкус што го дава на нашите јадења, може да не спаси од непријатностите при стомачен вирус.
Уништувајќи го заштитниот слој на норовирусот, ориганото им овозможува на белите крвни зрнца и антивирусните лекови да навлезат во вирусот и да го уништат.
Норовирусот лесно се пренесува и трае неколку дена. Доколку забележите некои од симптомите, дозволете му на ориганото да ви помогне во борбата против вирусот!Ориганото покрај добриот вкус што го дава на нашите јадења, може да не спаси од непријатностите при стомачен вирус.
Уништувајќи го заштитни

loading...
Loading...