Оригинал од Кина: Сека се пофали со евтините кинески чевли!

Loading...

Сека се пофали со новите чевли кои може да се купат по цена од 990 динари.Криза или тренд?
На своите фанови на Инстаграм Сека им се пофали со новиот пар  чевли  кои чинат само 990 динари. Со оглед на тоа дека таа досега не промовираше евтини чевли туку исклучиво чевли од познати светски брендови, претпоставуваме дека чевлите ги добила како подарок.
До сега промовираше само чевли кои чинат цело богатство.
Од друга стрна доколку се водиме од претпоставката дека сакала на младите да им промовира нешто поволно а модерно можела да го објави и името на произведувачот. 

 
-Општ тренд е познатите да напишат дури и од кој бренд им е долната облека. Веруваме дека се подготвени да ја фотографираат и етикетата и цената. Сека во тој поглед секогаш претерувала и е опседната со скапи парчиња. Па томку затоа претпоставуваме дека сега само сакала да игра на карта на криење на вистината.
Во секој случај убаво е да се види дека и ѕвездите кои заработуваат многу некогаш знаат да бидат скромни.Криза или тренд?
На своите фанови на Инстаграм Сека им се пофали со новиот пар  чевли  кои чинат само 990 динари

loading...
Loading...