Осиек: Одржан е првиот „Прајд“, се помина без инциденти!

Loading...

Во Осиjек денеска се одржа првата Поворка на Гордоста организирана од LiberOs. Сите учесници се собрале на плоштадот  Анте Старчевиќ и тргнаа

loading...
Loading...