Ослабе, па се фали! Огнен Амиџиќ го покажа змиското тело

Loading...

Огнен Амиџиќ поради  здравствени проблеми  нагло ослабе.Познатото  тв лице Огнен Амиџиќ, откако ослабе, се почесто го рекламира новиот изглед преку социјалните мрежи.
Водителот со оваа фотографија уште еднаш  покажа дека за неколку месеци ослабел десетина килограми.

„Имав здравствени проблеми. Не се чувствував добро. Имав 102 килограми, а мојата нормална килажа е околу 90. Инсулинот ми  се покачи, па морав да се посветам на себе за да ги спречам последиците до кои, како  што ми  кажа докторот, лесно може да дојде“, рекол неодамна Амиџиќ.Познатото  тв лице Огнен Амиџиќ, откако ослабе, се почесто го рекламира новиот изглед преку социјалните мрежи.
Водителот со оваа фотог

loading...