Основачите на ВМРО ДПМНЕ бараат Заев да се откаже од платформата

Loading...

Основачите на ВМРО-ДПМНЕ бараат лидерот на СДСМ Зоран Заев да се откаже од платформата на албанските политички партии.Ги повикаа сите патриоти во земјава но и во дијаспората да се приклучат на протестите и да го одбранат македонскиот јазик.Ги повикаа сите патриоти во земјава но и во дијаспората да се приклучат на протестите и да го одбранат македонскиот јазик.

loading...