Осум знаци дека ве „уловила“ спонзоруша

Loading...

Денес постојат многу девојки на кои им е поважна банкарската сметка отколку љубовта.  Момци, еве осум сигурни знаци дека сте паднале во замка на една спонзоруша.
1. Изгледа многу поубаво од вас
Ако е убава, згодна, висока, со прекрасни облини, а вие сте просечен дечко бидете сигурни дека покрај вас ја држат само вашите финансиски средства.
2. Ја употребува само својата убавина
Главен адулт и е убавината, интелегенцијата за неа е непознат поим. Па веројатно и вие сте „паднале“ на нејзината убавна.
3. Ги мрази другите убави жени
Другите убави жени им се конкуренција, и им пречат во остварување на својата крајна цел- лесно стигнување до богатство.
4. Никогаш не ја плаќа сметката
Секое излегување го финансирате вие, баш никогаш не ја плаќа сметката. Се води од тоа дека џентламените секогаш ја плаќаат сметката
5.Најважен и е општствениот статус
И годи доколку по медиумите се појави со некоја богата „фаца“.
6. Сака само скапи подароци
Кај спонзорушите не важи она „битно е вниманието а не подарокот“. Ако од вас бара скапи подароци како скап накит или облека, бидете сигурни дека станува збор за спонзоруша.
7. Пријателките и се спонзоруши
Сите нејзини пријателки се спонозруши, тогаш голема е веројатноста дека е и таа спонзоруша.
8. Се интересира за вашите банкарски сметки и финансиска состојба
Пред да ве запознае или дознае нешто за вас, едниственото нешто што ја интересира за вас се вашите банкарски сметки, затоа што ја интересираат само парите. 
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Денес постојат многу девојки на кои им е поважна банкарската сметка отколку љубовта.  Момци, еве осум сигурни зна

loading...