Отишла во болница поради силни болки – кога ги соблекла панталоните следувало шок

Loading...

“Untold Stories of the E.R.” е емисија која се занимава со најинтересни случаи од болниците, а случајот на оваа тинејџерка ни привлече посебно внимание.Тинејџерката Амбер, имала огромни болки и татко и и дечко и ја однеле во итната служба од болницата. Она што таму им го кажале, ги шокирало сите. Амбер била бремена и се пораѓала. Таа немала поим дека е бремена и дека ќе стане мајка.
Кога докторите и ги раскопчаа панталоните и виделе дека бебето веќе почнало да излегува, а во тој момент не се знаеше кој е во поголем шок: идната мајка, нејзиниот татко или дечкото.
Инаку, феноменот познат како криптична бременост се јавува еднаш во 2.500 бремености и се карактеризира со тоа што е невидлива до раѓањето.
 
Тинејџерката Амбер, имала огромни болки и татко и и дечко и ја однеле во итната служба од болницата. Она што таму им го кажале, ги шокирало сите. А

loading...
Loading...