Отишол здрав на училиште, му се слошило и одеднаш починал

Loading...

Малолетник, втора година во средно училиште, денес, ненадејно починал откако се пожалил дека му е многу лошо.Хорор во Босна. Според информациите  се работи за момче на возраст од 16 години на кое му се слошило за време на наставата при што ученикот итно бил пренесен во болница каде докторите се обиделе да го реанимираат, но за жал констатирале смрт. Врз телото на ученикот ќе биде извршена обдукција.
Учениците, завиени во тага за својот соученик и другар сè уште се шокирани и не можат да поверуваат што се случило.Хорор во Босна. Според информациите  се работи за момче на возраст од 16 години на кое му се слошило за време на наставата при што ученикот ит

loading...
Loading...