Откачен Босанец вака го најави славењето за синот!

Босанец сакал да се пофали дека добил син, па пред влезот на зградата истакнал дека ќе прави забава и дека ќе бидат многу гласни.- Драги соседи, добив син!
Вечер ќе има прослава и ве молам за разбирање бидејќи ќе бидам побучен од кога кога го правев (а сите тогаш ме слушнавте).
Ви благодарам, свратете!
Поздрав.- Драги соседи, добив син!
Вечер ќе има прослава и ве молам за разбирање бидејќи ќе бидам побучен од кога кога го правев (а сите тогаш ме с

Пронајдете не на следниве мрежи: