Откако цела нација ја исплука Цеца – пејачката уплати 5 илјади евра за лечење на децата!

Пејачката Цеца Ражнатовиќ во Новата година влезе неславно откако ја разбрани целата јавност.Имено пејачката го привлече целото внимание кога на денот на Нова година објави видео од хеликоптер во кој таа беше заедно со своите две деца Вељко и Анастасија.
Откако го објави ова видео цела Србија се крена на нозе, а опозицијата побара да Владата да даде одговор дали Цеца летала за Нова година до Бања Лука со хеликоптер на државата и сето тоа било на државен трошок.
По ова Цеца јавно објави дека таа во Бања Лука пристигнала со својот автомобил, додека нејзиниот пријател решил да ја „повози“ Цеца со хеликоптер откако таа ги донирала парите во хуманитарни цели.
Имено Цеца уплатила 5 илјади евра за лечење на децата болни од малигни заболувања, а за возврат добила лет со хеликоптер кој предизвика бура од реакции во јавноста и политиката.Имено пејачката го привлече целото внимание кога на денот на Нова година објави видео од хеликоптер во кој таа беше заедно со своите две деца Вељко

Пронајдете не на следниве мрежи: