Откако се појави Тарчуловски-Бесими и Бајрами го напуштија теренот!

Ревијалниот фудбалски натпревар по повод 22-годишнината од независноста на Македонија, каде што главни ѕвезди требаше да се политичари и новинари и поранешни фудбалски легенди, се претвори во скандал, пренесува Алмакос.
Во главната улога беше Јохан Тарчуловски, кој се приклучи на тимот на политичарите на половина на играта, без претходна најава. Веднаш по тоа Бесими и Бајрами(министерот и заменик министерот од ДУИ) го напуштиле теренот.
„Во еден момент во теренот се појави Тарчуловски во нашиот дрес. Ова беше доволно за да го напуштиме теренот и да не бидеме дел од тимот“, изјавија Бесими и Бајрами.
Ревијалниот фудбалски натпревар по повод 22-годишнината од независноста на Македонија, каде што главни ѕвезди требаше Бесими и Бајрами, заминаа веднаш по појавувањето на Тарчуловски на терен!

Пронајдете не на следниве мрежи: