Откако вгради силикони во градите, пејачката не се облекува!

Loading...

Пејачката се подготвила за гостување во една емисија и за таа прилика одбрала специјален црн фустанКатерина Живковиќ потполно го промени стилот на облекување откако вгради  силикони во градите.

Пејачката сега носи многу попровакативни фустани и маички, што уште еднаш го потврди со најновата фотографија на Твитер. Објавила фотографија во црн фустан кој е скоро отворен од едната страна, а фановите искоментирале дека таа повеќе е гола отколку што е облечена. Тоа воопшто не и пречи и продолжува да се придржува кон својот нов стил.Катерина Живковиќ потполно го промени стилот на облекување откако вгради  силикони во градите.

loading...
Loading...