Откажани повеќе од 100 летови од Франкфурт поради снег

Loading...

Германската авиокомпанија Lufthansa откажа околу 100 летови за понеделник од аеродромот во Франкфурт поради снежни врнежи, јавија светските агенции.Откажани се летови кон домашни и меѓународни дестинации, меѓу кои и летовите за Брисел, Женева, Лондон, Париз и Виена.Администрацијата на аеродромот им посочува на патниците да ја контактираат авиокомпанијата пред да заминат на аеродром.
МакфаксГерманската авиокомпанија Lufthansa откажа околу 100 летови за понеделник од аеродромот во Франкфурт поради снежни врн

loading...