Откриен идентитетот на херој од масакрот од Лас Вегас кој го воодушеви светот

Некои супер херои не носат маски, овој млад човек е фотографиран за време на најдраматичниот напад во Лас Вегас, а за многу кратко време тој стана херој низ целиот свет.Додека куршуми летаа на сите страни овој херој легнал на земја врз една девојка се со цел да ја заштити, а фотографијата од оваа сцена за многу кратко време стана интернет сензација.
Инаку  тој е поранешен американски војник по име Метју Кобос.
 
-Луѓето бегаа на сите страни, уплашени за сопствените животи, кога видов дека девојката лежи обвиена во крв ја сфатив сериозно работата, па мораше да реагирам веднаш, вели Кобос.
Инаку во масакрот во Лас Вегас беа убиени 59 луѓе, а беа ранети 527 луѓе.
Додека куршуми летаа на сите страни овој херој легнал на земја врз една девојка се со цел да ја заштити, а фотографијата од оваа сцена за мно

Пронајдете не на следниве мрежи: