Откриена тајната на Камерон Дијаз

Loading...

Публиката ја обожава, времето поминува, а таа не се менува. Иако има 40 години таа и понатаму е згодна, но тоа што и го направи еден колега на снимање, покрена низа шпекулации.
Имено, додека снимаа сцена, тој и го крена фустанот такашто Камерон Дијаз откри дека носи гаќи за затегнување. Никој не би поверувал дека токму Камерон ќе носи вакво нешто. Сите мислеа дека таа е доволно згодна, но очигледно Камерон оваа тајна досега добро ја криеше.
Публиката ја обожава, времето поминува, а таа не се менува. Иако има 40 години таа и понатаму е згодна, но тоа што и г

loading...
Loading...