Откриена загатката: Еве зошто ѕвонат телефоните на исчезнатите патници!

Loading...

Џеф Каган, специјалистот за „мрежа“ објаснил дека тоа што слушаме сигнал од повик , всушност не значи дека на некого во моментот му заѕвонил телефонот, туку дека мрежата го бара бројот кој ќе се поврзе со повикот.Мистеријата за исчезнатиот авион во Малезија на момент доби сосема друга димензија и влеа надеж на семејствата на исчезнатите патници, кога на кинеската телевизија се појави Биџан Лијангви, братот на еден од нив, и демонстрираше дека мобилниот телефон на неговиот брат ѕвони.
Братот, ѕвонел во живо од емисија, за гледачите да можат да го слушнат телефонот на исчезнатиот патник како ѕвони неколку пати, а потоа дошло до прекин на врската.

Како и останатите од семејството кои се обиделе да го направат истото барале објаснување од надлежните дали тоа значи дека патниците се живи, бидејќи ако се, да се објасни зошто не одговараат на повиците.
Џеф Каган, специјалистот за „мрежа“ објаснил дека тоа што слушаме сигнал од повик , всушност не значи дека на некого во моментот му зазвонил телефонот, туку дека мрежата го бара бројот кој ќе се поврзе со повикот.
Малезиските власти ја прошириле потрагата за исчезнатиот Боинг 777 малезиската авикомпанија „Малејжа ерлајнс“ на Андаманското море, повеќе од стотина километри североисточно од зоната каде досега се трагаше за леталото, изјави денес еден малезиски официјален претставник.
 Мистеријата за исчезнатиот авион во Малезија на момент доби сосема друга димензија и влеа надеж на семејствата на исчезнатите патници, кога на кине

loading...
Loading...